• Barwy Pomocy to grupa wolontariuszy stworzona w 2016 przez trzy kobiety - Monikę, Wiolettę i Ewę, których pasją i potrzebą jest pomaganie innym.

Wioletta Borowicz - pielęgniarka dyplomowana z dwudziestoletnim stażem w oddziałach szpitalnych, izbie przyjęć, pogotowiu i domach opieki.

Posiada szeroką wiedzę medyczną,pielęgniarską. W ciągu ostatnich kilku lat zdobyła szeroką wiedzę z zakresu wolontariatu, kompetencji miękkich w relacji z chorym i jego rodziną, opieki wspierającej w medycynie.

Od stycznia 2018r. fundatorka i założycielka Fundacji WERWA.

Monika Kamińska - Wolontariusz medyczny hospicyjny, szkoleniowiec z dziedziny prawa ubezpieczeniowego i KNF, organizator konferencji, szkoleń i wyjazdów integracyjnych, fundatorka i założycielka Fundacji Rozwoju i Aktywności Twórczej. Arteterapeutka, menadżer sztuki, społecznik. Pełna pasji pomagania i specjalistka w wyszukiwaniu miejsc, gdzie nasi podopieczni mogą pomoc uzyskać jak najszybciej i najkompetentniej.

Obecnie współpracująca z Fundacją WERWA.

Ewa Madej– magister administracji; od 8 lat pracownik Starostwa Powiatowego w Toruniu, od 6 lat sekretarz zarządu UKS Feniks Obrowo; od 2003r. działająca w Teatrze amatorskim im. Julii Procherowej w Skrzypkowie.

Wolontariusz medyczny/hospicyjny, Menager artystyczny, Event Manager, Wychowawca kolonijny, Kierownik wycieczek, Florysta. Kobieta z pasją pomagania i wspierania innych.

Od stycznia 2018r. fundatorka i założycielka Fundacji WERWA.

25395832_10213434266884274_8335754294539014388_njpg