Muno-hurtownia-fotowoltaiczna
7 października, 2020

Food Bike – wózki i rowery gastronomiczne

Foobike-rowery-do-gastronomii

Firma Food Bike powstała z myślą o ludziach, którzy bardzo lubią dobre jedzenie. które będzie podane im w bardzo wygodny i szybko sposób. Zabrzmiało interesująco? Pewnie zastanawiasz się teraz kim tak naprawdę jesteśmy?  Food Bike, to zespół młodych ludzi, którzy postanowili stworzyć firmę związaną z mobilną gastronomią. Ta branża z każdym kolejnym miesiącem jest dla nas coraz bardziej fascynująca i pozwala nam się rozwijać! Wiemy, że ta inwestycja to był dobry pomysł, ponieważ świetnie odnajdujemy się w tym co robimy.

Firma Food Bike specjalizuje się w produkcji, serwisie oraz modyfikacji pojazdów gastronomicznych takich jak: wózek gastronomiczny, rower towarowy, rower riksza, riksza do lodów. Dodatkowo zajmujemy się także sprzedażą konserwatorów do lodów a także innych, wysokiej jakości artykułów gastronomicznych.

Dlaczego warto wybrać właśnie naszą firm? To proste! Jesteśmy profesjonalistami w pełni tego słowa znaczeniu! Musisz wiedzieć, że jeżeli zależy Ci na sprzęcie wysokiej jakości z dobrym designem i przede wszystkim opłacalnym –  to my wiemy dokładnie, jak to zrobić! Możesz miało nam zaufać.

Mocno działamy w branży gastronomicznej i dokładnie obserwujemy rynek. Możesz mieć pewność, że jesteśmy w stanie zaproponować Ci najnowocześniejsze rozwiązania i przede wszystkim indywidualne podejście, które skupia się na Twoich potrzebach.

Każdy projekt naszej mobilnej gastronomii jest spójny i dopracowany nawet w najmniejszym szczególe! Klienci, którzy mieli okazję z nami współpracować z chęcią polecają nas dalej. Taka rekomendacja pozwala to kojarzyć naszą markę z najlepszymi rozwiązaniami i fachowym podejściem do tematu.

Z pewnością jeżeli zdecydujesz się na współpracę z nami to nie pożałujesz!  Jesteśmy w stanie pomóc Ci na każdym etapie Twojego przyszłego projektu. Począwszy od wyboru odpowiedniego pojazdu, przez stworzenie odpowiedniego wyglądu, który będzie utożsamiał się z firmą, po precyzyjny serwis maszyn. Gwarantujemy Ci zatem całkowitą opiekę klienta oraz kompleksowe usługi.