Co to jest pompa ciepła i jak działa?
14 października, 2022

KillyS – producent akcesoriów kosmetycznych

producent akcesoriów kosmetycznych KillyS

KillyS to polski producent akcesoriów kosmetycznych, należących do grup z rodziny marki Inter-Vion. Zespołem kierują doświadczone i wykwalifikowane projektantki, dbające o każdy szczegół firmy. Marka ta stworzona została z myślą o świadomej pielęgnacji kobiet, chcących dbać o swoje piękno. Produkty, nie tylko zachwycają kolorowym wyglądem, lecz są przede wszystkim praktyczne i funkcjonalne. Dzięki ciągłej analizie rynku i śledzenia aktualnych trendów firma KillyS rozwija się pod względem nowoczesności i pomysłowości produktów jakie posiada w swojej ofercie, które znaleźć można na stronie https://killys.pl/.

Asortyment firmy zmieniał się z biegiem czasu. Rozpoczęcie swojej działalności poczęli od akcesoriów do stylizacji włosów. Prężnie rozwijająca się marka kosmetyczna ma już na swoim koncie wiele sukcesów. Przede wszystkim poszerzenie kategorii sprzedażowej o kolejne produkty. Aktualny asortyment obejmuje także akcesoria do makijażuakcesoria do manicure i pedicure oraz akcesoria do kąpieli. Kategoria akcesoria podróżne jest jednym z ostatnich nowości firmy i ma już swoich sprzymierzeńców, dzięki czemu rozwój firmy brnie do przodu w zatrważającym tempie. Marka KillyS zdobyła także ponad 800 rekordów, które obejmowały kategorie produktowe.

Największym plusem producenta jest wykonywanie produktów powstałych z surowców dostępnych na naszej planecie. Firma ta stawia przede wszystkim na naturę. Produkty z serii “Eko” są biodegradowalne i wegańskie, a przede wszystkim także “Cruelty Free”, czyli nie testowane na zwierzętach. Producent akcesoriów kosmetycznych gwarantuje wysoką jakość produktów oraz szeroką gamę wyboru. Sprzedaże produktów z tej kolekcji wspierają projekty, które można znaleźć na platformie Planet Heroes.

Dzięki tak szerokiemu rozwojowi, ciężkiej pracy oraz doszlifowaniu wszelkich szczegółów, marka KillyS znalazła swoich miłośników nie tylko w Polsce. Produkty te znajdziemy już także w wielu krajach Europejskich np. Bułgaria, Portugalia czy Malta. Listę krajów wypełnia też m.in. Tunezja, Kazachstan oraz Kuwejt. Firma nie staje jednak w miejscu, w krótce lista ta z pewnością wydłuży się o kolejne współprace. Świadczy to przede wszystkim o tym, jak bardzo świat uwielbia to co dała nam natura.

Dane siedziby:

Produkty marki KillyS można znaleźć także w dyskontach, sklepach osiedlowych czy sieciach drogeryjnych. Szerokie możliwości zakupu z pewnością dają firmie ogromny plus. Dzięki temu, produkty te dostępne są dla każdego potencjalnego klienta. Projektantki marki zadbały o każdy szczegół, z myślą o kobietach i ich pięknie. Nowoczesne produkty, innowacyjna jakość, pomysłowość i przede wszystkim funkcjonalność. Te słowa najlepiej oddają charakter marki. Prężnie rozwijająca się firma, pozyskująca to co z natury można uzyskać w szerokim zakresie. Z pewnością już niedługo na liście pojawią się kolejne państwa a zakres współprac poszerzy się o kolejne miejsca na świecie.